7 Aralık 2008

Top 5: Burger King Mamulleri

McDonalds benim için tam anlamıyla bir çocukluk anısı. Hamburger yemek, milkshake içmek büyük olaydı eskiden. Tadını o zamanda beğenmememe rağmen nadir yapabildiğim bir eylem olduğu için kıymetli gelirdi. Burger King'in varlığından haberdar olduğumdan beri gnçtrkcll indirimlerine rağmen McDonalds rakip bile olamadı Burger King'e. İzmir'de In & Out Burger veya Arby's olmadığı için Burger King bir numaralı fast food lokantası sıfatını rahatlıkla kazanıyor. Pekii benim şahsi kanatimce en güzel 5 ürün nedir burda tüketilebilecek? Listemiz aşşağıya doğru uzanıyor.
#5: Chicken Royale

Yerken ağzımda festival olmasını sağlayan bir tavuk burgeri. İnce uzun sandviç ekmeği ile yumuşak kıvamlı tavuk köftesi öyle bir uyumlu olurlar ki yediğiniz şey tek yoğunluktaymış gibi gelir dişlerinize. Bir dönem meksikano, amerikano, italyano gibi çeşitleri de çıksa da her zaman en güzeli ekstra peynirli sipariş edilen orjinal versiyonu.

can alıcı unsur: şeklinden dolayı kolay yenebilmesi



#4: Big King XXL

Aç adamın tüketmesi gereken burger. İki köfte, iki peynir, ayı gibi ekmek. Menusu 15 ytl'ye kadar çıkabiliyor açlık durumunuza göre. Yerken oldukça zorlar adamı, bitirdiğiniz zaman midenize oturup verdiği keyfe lanet ettirdiği bile olabilir. Akşam içecekseniz, halı sahaya gidecekseniz, kız arkadaşınızla buluşacaksanız yemeseniz daha iyi...

can alıcı unsur: turşu


#3: Sarımsaklı Mayonez

Listeye tamamlayıcı ürün olarak girebilen tek sos sarımsaklı mayonez. Patateslerin verdiği zevk 3x ise bu sos sayesinde 15xe çıkarın o zevki. Fazla yorum yapmaya gerek yok, Burger King'e tapma sebebi.

can alıcı unsur: fazladan alıp eve götürebilmek


#2: Tendercrisp

Son 1.5 yıldır favori yiyeceğimdi kendisi. Tatlı ekmeğinin içinde muhteşem tavuğu domates ve ekstra peynirle dans eder adeta. Acıktım şu satırları yazarken şerefsizim. Yumuşacıktır kendisi, ayıyı bile doyurur. Big King XXL sonrası en büyük sandviç sanırım kendisi... Ekmeği sabahları poğaça niyetine tüketilebilir.

can alıcı unsur: ekmek


#1: Steakhouse Burger

İlk görüşte aşka inanır mısınız? Ben bu şerefsizden önce inanmazdım. Çok fazla mükemmel kendisi. Köftesinin büyük ve çok lezzetli olması, ekmeğinin az susamlı olması, kızarmış soğan halkalarının varlığı gibi birden fazla tapılası özelliği var. Kendisi çıktığından beri Burger King'de başka bir sandviçin siparişini vermedim diyeyim, ne kadar seviyorum siz anlayın..

can alıcı unsur: kızarmış soğanlar ve köfte

5 yorum:

kelebenk dedi ki...

steakhouse rulez=)
ehehehe
yaaa çok güsel ama köftesi pek bir büyük ....
olsun süper herşeyiyle

Canır dedi ki...

oha kapitalizmin kopegi olunmus haberimiz yok.
yok mu lan komunust menu.herseyden az az boyle..

alt + 168 dedi ki...

çocuk menusu veya sixpack söyleyeyim sana. ama ikiside bok gibi afedersin...

bi steakhouse yesen emperyalizmin önde gideni bayram sallayanı olursun. o kadar beğenirsin gibi ağzın ..eri gibi olur.

strawberrypress dedi ki...

steakhouse ftw! ilk gördüğümden beri içinde soğan halkaları olduğundan mütevellit başka bir şey sipariş etmedim ben de.

Magie Noire dedi ki...

Herkes steakhouse hakkında bir şeyler demiş, zaten fikirler hemen hemen aynı. Ben 3 numero olan sarımsaklı mayonezi ele almak istiyorum. Bence kendisi acı sossuz bir hiç... Acı yiyemiyen bir insan olarak genelde hamburgerle yeterince doysam da önce sarımsaklı mayanoze, ardından da acısosa bandığım patatesler için her zaman yerim vardır.

Related Posts with Thumbnails