6 Şubat 2009

Cheer Up Emo Kid


Günlerce kafa patlattım bu emolar üzerine, her muhabbet ortamında beyin fırtınasına giriştik vs vs çözemedik numarlarını, anlayamadık ne sıkıntıları var..

Taa ki..

Bi gece içiyoruz arkadaşlarla falan, herşey normal. Önümüzden bi emokid geçti.. Kafasının bi tarafını kazımış. Kazınık taraftaki saçlar da daha kısa, alnının ortasını geçince saçlar uzuyor ve gözünü kapıyor. Bununla da yetinmeyip omzuna kadar düşüyor kafasının diğer tarafında..

Şimdi bu arkadaşı görünce kafamda şöyle bi senaryo şekillendi; Heralde bu adam uzun saçlı falandı. Sonra yanlışlıkla artık kafasının bi tarafını yaktı mı, elektrikli testereyle mi girişti naptıysa gitti saçlar.. Sonra "off bu saçlarla nası gezicem ben sokakta ya ufff " diye kafasını hafifi açıyla öne eğdi.. Bunu merak edip "abi derdin ne? neyin var??" diye soranlara falan da "abi saçımı hacamat ettim kazmalığımla" diyemediğinden "yok bişey" ve "bilmiyorum" laflarına sığındı boyuna..

Bakın adam tam anlamıyla emo oldu...


Gördüğünüz gibi adam emo olduğu için saçlar öyle değil.. Saçlar öyle olduğu için emo... [kozmik bir sırrı daha aydınlattın çok varol ters soru şeysi] "hayat bizi içine çeken bir tünel, annemi sevmiyorum, sevgilim aynı anda 3 farklı adama veriyor" triplerine nasıl girdi dersen; Çalışmalarım sürüyor..
İşim gücüm yok bütün gün emo gözlemliyorum, kafa yoruyorum.. Neden gözlemliyorum peki? Bi sonraki seçimlerde "emo kurtuluş partisi" ile ikitidara akıcam, vaatlerim şimdiden belli..

Dertsiz vatandaş kalmayacak, benzin 10 ytl olacak!

2 yorum:

Magie Noire dedi ki...

http://korsanalbum.yonja.com/edaguler

az önce bu siteyi buldum, şuursuzum şu anda.
Ayrıca k5k5 ne lan? Ne biçim smiley? Ne demek?

rabesandratana dedi ki...

bugun 515 len eve gidiyorkene 2 genç kızın konuşmalarına istemsizce kulak misafiri oldum.
kız bi çocuktan bahsediyordu arkadaşına, son cümleleri şöyleydi;

'' ya nasıl tatlı çocuk anlatamaaam, hem o da emo yaaa süper''

yaa işte sen anlama bu emoları. kdjssd o dakkadan sonra ben de karar verdim saçı bölüyorum arkadaş : (

Related Posts with Thumbnails