29 Ekim 2008

Arjantina

Uluslararası arenada her zaman en çok sempati beslediğim, favori takımım olmuştur Arjantin. Lakin son başarılarının benim doğduğum yıl gelmesinden ötürü güzel futbolları dışında pek bi' şey görebilmiş değilim. Son 15 yılın en yetenekli kadrosuna şu an sahipler ve dünya kupası elemelerini oynanırken teknik direktör olarak D10S'u koydular takımın başına.

Maradona'nın muazzam klup ve ulusal oyunculuk başarılarına rağmen teknik direktörlük olarak 8 ay Racing'i çalıştırmak dışında tecrübesi yok. İkinci adam olarak kim gelmiş Diego'nun yanına? Carlos Bilardo. 86 Dünya Kupasında Arjantin'i ve Maradona'yı çalıştıran adam. Gene takımı o yönetecektir, Maradona daha çok motivasyon kaynağı ve medyanın görmek istediği adam olarak takılacaktır.

Peki Arjantin bu gazla bi' şey yapabilir mi? Yapmazsa ayıp bence. Orta alan ve forvette dünyanın en iyi kadrolarından birine sahipler. Messi, Riquelme, Aguero, Tevez, Cambiasso, Mascherano, Gago. Bu adamlar şimdi seyrederek büyüdükleri adamın yönetiminde koşturacaklar sahada. Umarım klubede de tribündeki gibi sapıtmaz.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails