1 Eylül 2008

The Matrtits


Gaza gelip The Matix Triology'yi seyrettim iki gün içerisinde. Yapay zeka, distopya, mesih, kader kavramı, inanç, görev vs.. aklımda hiç bir şey kalmadı Monica'nın şu -son derece derili ve memeli- sahnesi dışında. 3 film 7 saat sürüyor, 35-40 saniyelik yer gitmiyor gözümün önünden. Adamlar bütün parayı CGI'ya basmışlar. Dövüş, patlama, araba kareograflarına da iyi sipali dökmüşler ama yanlış yapmışlar. Monica'ya aldığı paranın 3 katını basıp sahnelerini 2 katına çıkaracaksın, kıyafetleri de azcık daha transparan yapacaksın şerrefsizim iMDB top250'ye ilk 5ten girmezse.

Ulan mis gibi serinin içine etti resmen karı yaa.. Halbuse ben eskiden böyle miydim? Günlerce forumlardan çıkmaz, ne bulursam ruh hastası gibi okurdum. "Yok onun ismi ne anlama geliyor, yok bu şuna böyle hitap etti yunan mitolojisine gönderme var vs.." dünya kadar boş işle muhattap olurdum, şimdi bi lateks kıyafete ömrümü teslim ettim..

Son sözümü de söyleyim dürüstçe de inceldiği yerden kopsun. Böyle karı adama ne günah yazdırır be... Kafayı yedirtir. Evliliğin 7. senesinde hala çöp vergisini yatırmayı unuturum ben bunun dalgınlığından... Rabbim düşmanıma vermesin...

1 yorum:

cagdas dedi ki...

Doğru diyorsun. Ayrıca sadece özetini izlemiş olsam da, Irréversible'ın da top 250 de olması gerektiğini düşünüyorum.

Related Posts with Thumbnails