23 Mart 2009

The Curious Case of Ters Soru İşareti #5


* Does It Offend You, Yeah? - With a Heavy Heart dinliyorum gene. Kıçım başım ayrı oynuyor. Gerek var mı böyle bir vibrasyona? Bilmiyorum, yok sanırım.

* Sabah sabah Yusuf'un mesajı deja vu yaşattı. 11 Mart'tan sonra Habertürk ikinci kez bloguma yer veriyor. Gene başlık değiştirilmiş, gene yazının içinden kırpılan kısımlar var. Neyse mühim şeyler değil, teşekkür ediyorum kendilerine gene. Ama bi kere daha yayınlayacaklarsa, bi mesaj atsalar ne güzel olmaz mı?

* L'pool, Real ve Man Utd'ye 4er salladıktan sonra Aston Villa'ya da 5 tane tıkamış, Gerrard hat-trick yapmış, Barca 6 koymuş, Messi ve Zlatan jeneriklik goller atmış, Galatasaray dökülüyor, Lincoln ayrı dert, Kewell cefakar, Arda kral. Türkiye, İspanya ile oynayacak, en sevdiğim adam Iniesta ve badisi Xavi oynayamayacakmış ama. Wade delirdi, Kobe'yi gölgede bırakıyor şu aralar, LeBron aynı, selamı var. Houston San Antonio'yu geçti batıda. Shaq Wade'in arkasında saydırdı, hiç yakıştıramadım.

Bayadır eskisi gibi spor yazmıyorum gibi geliyor.

* Saç-sakal imaj sorunu yaşıyorum. Minimal zevkler peşindeyim.

* 4 ay önce her gün yeni bir albüm keşfedip dinliyordum, 2 ay önce hergün sezon sezon dizi ve abuk subuk bi sürü film izliyordum, 1 ay önce haftada iki kere sinemaya gitmeye başlamıştım.
15 gündür fena mutluyum ve hiçbir şey yapmıyorum...

* 1 Nisan gerçekten şaka gibi olacak sanırım bana.

* Sel Hanfendiylen ilk kez bugun görüşemedik. 16 günlük anlamsız serimizin sona ermesi dış basında geniş yer buldu. (bu yazıyı yazmaya başladığımda ayın 23ü idi, bütün verileri 23ü gibi farzedin)

* The Ting Tings - We Walk...

iygeceler blogger...

2 yorum:

24th fret dedi ki...

we walk'un klibini seyrederken sesini kıs, hande yener oynuyo diye seyret.

Magie Noire dedi ki...

fret fotoğrafları istiyorum, yolla gmailime acil :*
bi de bugün svetlamızın doğumgünü, bu platformdan da kutlamak istedim seni çok seviyorum beybiiii, dile benden ne dilersen ldshflshflk :))

Related Posts with Thumbnails