5 Kasım 2008

On My Shoulders




The DØ'nun nev'i şahsına münhasır parçası on my shoulders'ın canlı performansı nah bu yukarıdaki... Uzun süredir yazmak istiyordum da kısmet değilmiş, en sevdiğim canlı performansını dailymotion'da bulunca (youtube'da izlemiştim de koyarsak buraya kim görür kim görmez belli değil) yazma vaktidir artık dedim.

Ve düşündüm ki 2008 biterken böyle bir liste yapmalıyım. Bu sene dinlediğim en güzel parçalar listesi şemalinde. En güzeli kesinlikle bu.
Yıllar yılı binlerce şarkı dinleriz ama bazılarını çaktırmadan diğerlerinden ayırırız, değerleri veya verdikleri keyif zamanla azalmaz. Bunu duyduğum anda özenle saklayıp iç cebime koymak istedim. Neden olduğunu anlatmak isterim ama her şarkının her bir insana ifadesi farklıdır. Bunun daha da farklı sanırım. Bunun daha da farklı sanırım. Nev'i şahsına münhasır dedik zaten...

----

Bitirirken iki kişiyi anmak istiyorum bu şarkı vasıtasıyla.
Birincisi bana bunu dinleterek büyük bir sevap işleyen. Teşekkür ederim.
İkinciside yıllar yılı çok tırt (homo) bir müzik zevki var diye düşünerek haksızlık ettiğim kişi. Sözlükte on my shoulders başlığında entrysini görünce pişmanlık hissettim. Kusura bakma karşim..

Bu şarkıyı hem herkes bilsin sevsin, hem de bilinmesin bana kalsın sapıklığıyla seviyorum.
İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum...

2 yorum:

October Swimmer dedi ki...

:)

Magie Noire dedi ki...

Benimle paylaştığın için teşekkür ederim ama herkesle paylaştığın için ay heyt yu.

Related Posts with Thumbnails