10 Kasım 2008

Hatıralar Sarmış 4 - 1 Yanımı


Ne denir ki?
Yedek klubende Kewell, Mehmet Topal, Nonda, Aydın gibi adamlar oturuyor, adam kıyaslamasında -bence- bekler hariç her mevkide rakibinden üstünsün, ilk dakikada gol atıyorsun sonra 4 tane yiyorsun. Kadıkoy klasiği deyip geçebiliriz, kimse de karşı çıkmaz sanırım.

Alex olmadan Fenerbahçe'nin nasıl ileri çıkacağı bile muamma idi benim gözümde o sebeple tebrik ediyorum şu maç skoruna bakarak. Attıkları 4 golden ziyade takım savunmalarını tebrik etmek gerek. Galatasaray'a bok atılabilir "kötü hücum etti" diye ama oyunu bozan genelde Fenerbahçe oldu.
Deivid'in goluna kadar her golde ayrı ayrı isyan ettim.
Fenerbahçe'de oynamasına hayret ettiğim [ki diğer alternatiflerinden iyidir] Selçuk gibi bir adam can simidi gibi yetişiyor.
Semih bir şut çekiyor auta gidecek olan, Emre Aşık kendi kalesine atmasa üzgün prens Guiza'ya çarpıp kaleye girecek.
Roberto Carlos frikik atarken tek kişilik baraj kurduran De Sanctis'e de akıl fikir diliyorum. Bence geldiğinden beri ilk hatasıdır bu ama kritik bir hatadır. Şaka mısın abi sen Carlos'a dikleniyosun. Ayrıca topu da az yana çelsen ölür müydün be?

Deivid'in golunu bir futbol sever olarak orgazmik buldum. Uzak köşeye kesilen top bir de direğe dokunursa tadından yenmez gerçekten. Deivid daha ilerlerken topla aklımdan uzak köşeye takması geçmişti [zaten 3-1 maç bitmiş seyir zevki olsun hesabı] düşündüğümden de güzel vurdu adam...

Bu çapsız ayıya da bi çift lafım var. "9 olacaktı" demiş ibibik. Elini vicdanına koy diyeceğim sana Volkan [ki ayıboğan gibi adamsın, kas eldiven falan derken el-vicdan yolu çetinleşebilir] Fenerbahçe kaç gol kaçırdı maç boyu be adam? Emre'nin dışıyla kestiği topu üstten auta atan Guiza'nın dışında pozisyon gelmedi benim aklıma..

Valla ağzını burnunu kırarım diyeceğim iki katım olmasan da neyse büyüklük bende kalsın... İbiş...

Neyse sonuç o ki hayata dair umutlarım tükendi. Maç öncesi atıp tuttum "kayacaz olm bu sefer, alex de yok bizim kadro şahane bittiniz ehehe" diye. Resmen benim çapsızlığımmış. Kadıkoy işte abi..

Ünlü edebiyatçı N. Yan'dan bir alıntıyla bitireyim postu.
Eşşeği köyde, aslanı kadıköyde...


---

Maçı beraber izlediğim iki Fenerbahçeli dostuma da hem muhabbetlerinden hem de çirkefleşmediklerinden dolayı sevgilerimi iletirim. Dalga geçilmeyi hakeden bir pozisyondayım, ne yapsalar yutucam şu durumda...

Dört bir ne yea!!

6 yorum:

strawberrypress dedi ki...

o muhteşem golü hemen gözümün önünde saniye saniye görmek ne keyifliydii..

Canır dedi ki...

oha diyorum ya oha

Jordi Metal dedi ki...

Kişisel yorumum :

http://hakanbaysal.blogspot.com/2008/11/ben-senin-kadkyde-galip-gelebilme.html

pinksatellite dedi ki...

alayına isyan :)

alt + 168 dedi ki...

- fenerbahçe galatasarayı gene yenmiş hemde 4-1
- skandal

NYN dedi ki...

yendik diye demiyorum ama gerçek bir derbiydi, bol bol heyecanlandık...biz de senin ağır başlı tavırlarına teşekkür ederiz :)

Related Posts with Thumbnails