29 Nisan 2009

The Curious Case of Ters Soru İşareti #9


* Bugun ilk dinlediğim müzikal bi' şey olarak Martin Solveig - One 2,3 Four dinliyorum. Ve bu şarkıyı ne kadar çok sevdiğimi farkettim.

* Siz de sevin!

* Dün bir saat arayla iki halısaha maçı yaptım. Tam olarak neden yaptığıma emin değilim. İlk maçı ekemezdim çünkü geçen hafta Dilar Sultan geldi diye ekmiştim, ikinci maça da gitmesem büyük eğlence kaçırırdım. Sanırım neden yaptığımı biliyormuşum.

* İlk maçın daha beşinci dakikasında kafa topuna çıkarken esasen amerikan futbolcusu olan gaddar bir takım arkadaşımın "bırrraaak" diye bağırdığını duydum. Topa kafa attıktan sonra bi darbe aldım. Çok uzun sürdü gibi geldi bana o darbeyi hissettikten sonra yere düşmem. Adam bütün gücüyle en süpersonik yerime vole atmıştı. Artı havada dengemi kaybedip savrularak yere kapaklandım. Hayatımda en çok korktuğum anlardan biriydi. "Kalk zıpla, git bi işe, bi koş geçer" asla modası geçmeyen klişelermiş onu gördüm.

* Beklediğimden çok çok daha az acımış olması ve sancının çabuk geçmesi futbolcuları biraz anlamamı sağladı. Maçta adam tekmeyi yedikten sonra nasıl oynuyor öyle diye şaşardım, oynanabiliyormuş.

* Playofflar bu sene pek eğlenceli başlamadı yeahu. Bu turlar çabuk bitsin.

* Aynı mantıkla Barca - Chelasea 0-0 bitmiş. Rezalet be.

* Elif, Burçin, Dilara ve Emre fotoğraf yüklesin. Nilipek hanfendi gibi örnek hareketler sergilesinler.

* Hayvan gibi dizim var, finaller yaklaşmadan bitirsem ya! Chuck çok iyi bitiriyor sene sonunu, One Tree Hill'in ilk sezonu çok komikmiş, bu gece Lost var, Prison Break ve Heroes izleyen adam değildir.

* Dizi izleyip, ayakları uzatayım.

4 yorum:

Sel dedi ki...

"4 ay önce her gün yeni bir albüm keşfedip dinliyordum, 2 ay önce hergün sezon sezon dizi ve abuk subuk bi sürü film izliyordum, 1 ay önce haftada iki kere sinemaya gitmeye başlamıştım.
15 gündür fena mutluyum ve hiçbir şey yapmıyorum..."


hop döngü.


*Naer?

alt + 168 dedi ki...

öf bee... döverim.

Sel dedi ki...

ağır sanayi hamlenle gel karşim. yemişin yiyeceğini hala dayılanıyon sdfsdf

alt + 168 dedi ki...

bilaer sevgi en büyük silahtır.

Related Posts with Thumbnails