5 Ocak 2009

Çocukla Çocuk Olma


" Almanya’da biri 7, diğeri 6 yaşında iki küçük aşık, son derece "romantik" bir fikirle, "sıcak bir balayı için" Afrika’da evlenmek üzere yola çıkmalarının ardından, Hannover tren garında yakayı ele verdi.
Alman polisinin açıklamasına göre, yılbaşı gecesi dul babasının yeni birlikte yaşamaya başladığı kadının iki kızından 7 yaşındaki Anna-Lena’ya gönlünü kaptıran 6 yaşındaki Mika, sevgilisini "sıcak Afrika’da evlenmeye" ikna etti.
Boşanmış ailelerin çocukları olan iki minik aşık, Anna-Lena’nın 5 yaşındaki kız kardeşi Anna-Bell’i de şahitlik yapmak üzere yanlarına alarak, 1 Ocak sabahı güneş gözlüğü, plaj eşyaları ve kıyafetleri koydukları valizleriyle yola düştü.
Langenhagen’daki evlerinden aileleri uyurken erkenden yola çıkan çocuklar, yaklaşık bir kilometre yürüdükten sonra havaalanına gitmek üzere Hannover tren garına giden tramvaya bindi.
Tren garında küçük çocukları fark eden demiryolu görevlilerinin polisi uyarması üzerine iki polis memuru, minik aşıkları ve şahitlerini, parasız ve uçak bileti olmaksızın Afrika’ya gidemeyecekleri konusunda ikna ettikten sonra gardaki karakola götürdü. Aileleri bulunan çocuklar, anne babalarına teslim edildi.
Minik aşıklar, "projelerini daha sonra gerçekleştirmek istediklerini" belirtti "

---

22 yıllık ömrüm dahilinde hiç romantik olamadım. Dert ettiğim bir husus da değil esasen. Huyum değil deyip geçebilirim ama elin veledinin yaptığına bakınca hafiften bozulmuyor değilim. Bu yaşta kaçmaları zaten ekstrem bir vuku iken bir de hedef olarak Afrika'yı seçmiş olmaları iyice korkutuyor beni.

Daha bugun Cem[32] ve Seryat ile konuşuyorduk internet neslinin ne kadar değişik olacağını. Aha ilk tohumlar düşmüş toprağa bile...

3 yorum:

Hayzanki dedi ki...

tam da konuştuğumuz konunun üstüne harika denk gelmiş yahu; yalnız yüzümde engellenemez bir gülümseme belirdi okurken, çok kıskandım be çocukları, içim ısındı...

Cevat Durak da Hürriyet Ege'de tebrik mesajı yayınlamış bu haber ile ilgili :)

October Swimmer dedi ki...

cem hayata dönmüş mü?

alt + 168 dedi ki...

cem strikes back

adamın mottosu "seni öldürmeyen şey güçlendirir" olmuş resmen. her seferinde daha güzel geri dönüyor...

Related Posts with Thumbnails