21 Ağustos 2010

The Curious Case of Ters Soru İşareti #18


* Bu Galatasaray bu sene kaç kişinin verem olmasına yol açar acaba?

* Mulakatlara git-gel yapmaktan meczupa döndüm. Ne kadar gerizekalı soru varsa hepsini sorun ki hayattan daha da soğuyayım.

* Kaç seferdir şu soruyla muhattap oluyorum: Hayattaki en büyük başarın ne? Bak önünde özgeçmişim duruyor. 24 yaşına kadar İzmir'de okumuş ve sadece okumuş bi adamım ben. Ne başarı bekliyosun ki? Teori mi ortaya atayım, patent mi alayım? Ruh hastası mısınız siz arkadaşım?

* Halısahada uzaktan iyi çakarım veya ters turnikem pistir falan desem nasıl tepki alırım acaba?

* "Hmm... En büyük başarım sanırım Breaking Bad'den evde kristal meth yapmayı öğrendim. Ailecek uçuyoruz."

* Top5 çok güzel abimiz: 1- Brad Pitt 2- Larry Bird 3- Eddie Vedder 4- Gary Oldman 5-Andres Iniesta (aklıma bi anda gelen bir beş bu, azcık düşünülse çok rahat 20 kişiye çıkar bu isimler)

* Avenged Sevenfold'un yeni albümü Nightmare şahaser. City of Evil'da sevdiğim adamlar self-titled albümlerinde iyice aşık etmişti kendine. Sonra Diamonds in the Rough diye b-side tarzı çok sarmayan bir albüm çıkarsalarda Nightmare ile tekrar kendilerini bulmuşlar. Davullar Mike Portnoy. Öff...

* Liverpool Aquilani'yi kiralık olarak gönderebiliriz demiş. Ben hiç bi' şey anlamıyorum heralde. Ulan niye aldınız o zaman adamı?

* Ne çok şey değişti bir senede?...

1 yorum:

Sel dedi ki...

Ne çok şey değişti dediğin seneye bak bir de ondan tam 1 sene sonrasına. *sarcasticsmile*

Related Posts with Thumbnails