30 Temmuz 2009

Why So Sirius



Yaptığım anbilivıbıl çalışmalarla gene karşınızdayım. Geçen yaz hepimiz The Dark Knight'ı izledik, Heath Ledger için "üff adam ne biçim oynamış Joker'i" dedik. Önceden çekilmiş Batman filmlerinden en akıllarda kalan performans başka bir Joker rolunde Jack Nicholson'a aitti ama aynı karakterin iki farklı yansımasını görmüştük falan filan diye uzatamıycam "The Dark Knight'taki Joker araklamadır" diye büyük iddiamı sunayım ortaya.

Evet araklamadır.
3 günde çılgınca 5 tane Harry Potter filmi izledikten sonra -hafiften sıyırmış olabilirim- bu iddiamı gündeme getiriyorum. Bakınız Potter fimlerinden Sirius Black karakterine bakınız Joker'e. Sirius Black'in üzerinde yaptığımız 4 dakkalık fotoşop neleri ortaya koydu. Hadi azcık renklerle oynadık diyelim ama arkadaş saçı, ceketi yeleği de mi ben yaptım fatoşoplan? Hıı?


İşin garip yanlarından birisi Sirius Black'i Gary Oldman'ın oynaması. Hop hatırla bakayım The Dark Knight'ta polis şefini. ANA! Gene Gary Oldman.

Kilit nokta Gary Oldman arkadaş. Gün gibi ortada bu. karakterin fiziksel görünüşünü etkiledin diyelim hadi, filmin tagline'ına ne karışıyorsun? Why so serious, Sirius Black. Bunlar tesadüf olamaz bence, hepimiz tıkır tıkır işleyen bir çarkın parçasıyız arkadaşlar, uyanma vakti. İki filmde de oynadığı yetmiyor, böyle küçük hesaplarla sözde imzasını atıyor oraya buraya. Bırak Gary bırak. Bizim bunlara karnımız tok. Biz bu sözde oyuna kanmıyoruz. Senin bu topraklarda ki bor madeninden haberin var mı? İstesek dünyanın mına bile koruz.

6 yorum:

October Swimmer dedi ki...

birşey diyince kızıyorsun sonra:)

voodoo girl dedi ki...

"Senin bu topraklarda ki bor madeninden haberin var mı? İstesek dünyanın mına bile koruz."

hahahahahahahahah bittim

ns dedi ki...

sen harry potter overdose olmuşsun ama işe yaramış:)

24th fret dedi ki...

oradaki "ki" bitişik yazılır.

alt + 168 dedi ki...

october-fret ortaklığı ömrümü çürütüyor.

Adsız dedi ki...

oğlum sen yaz gelince iyice çıldırmışsın lan. iyice asosyal olmuşsun. çık git çeşme, bodrum, marmaris, foça, fethiye, antalya, kemer, kaş, side gez dolaş bi hava al gel yavrum sen..

Related Posts with Thumbnails